Post by ablulydubgo on Feb 20, 2022 4:15:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok drágakő ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
Jó játék, de szívesen játszom csak néhány szinten. Ez egy szép játék, de ha a karakterek szemet gyönyörködtetőek, vagy aranyosak, mint az őszi srácok. Szóval ez lesz a legjobb játék mobilon. Kérlek dolgozz rajta, nagyon tetszik a játék. A másik dolog pedig az, hogy hogyan lehet megszerezni a béta verziót. Adjon hozzá egy lehetőséget is, hogy tartson valakit, mint az őszi srácok, ami érdekesebbé teszi a játékot. Remélem látja ezt az üzenetet.
Fall Dudes (Early Access) آرکیڈ yqo
Pihenjen 39 játékos botok. Mi értelme van, ha a játék internet nélkül is fut? Akár egyjátékos is lehetsz. Teljes pszeudo többjátékos beleif játék
your feeds and even I achievement you access persistently fast. Here is my homepage xe88 ... Thanks! Feel free to surf to my site … mega888 ios download.
Ez a játék nagyon szórakoztató. Ez az egyik legjobb arcade típusú játék, amivel játszottam. Inkább az FPS lövöldözős játékokat szeretem, de ez a játék rendkívül szórakoztató volt, és magával ragad. Alig várom, hogy megjelenjen a többjátékos 😊
Ez offline játékok nem online nagyon e minden játékos robot nem szórakoztató hamis játék próbálja ki az internetet, és játszani szeretne vicces 14, de csak hajókra való, nem igazi játékos
Ne telepítse ezt az alkalmazást időpocsékolás Nem bírom a kamerát 0 csillagot kellene adnom, ha tudok stumble guys játszani, nagyon jó, és játszhatsz a barátaiddal is
2512 db. new kulcsszóra releváns magyar honlap
Tudod, hogy általában nem értékelem az Android játékokat, de ennek szüksége van erre. Elképesztő. Tudom, hogy ez egy korai hozzáférésű játék, így lesznek AI BOTS-ok a játékban, de tudom, hogy ez a játék hamarosan népszerűsége csökkenni fog, és többjátékos módban is elérhető lesz, és nagyszerű lenne, ha hozzáadna egy csatapasszt😃😃😃😃😃😃
Kérem valaki javítsa a játék szerverét. Ez nagyon rossz, és kérlek, hozd vissza a régi vezérlést, mert nem tudom úgy irányítani a karaktert, mint korábban.
Nem szeretem a stumble srácok, jobb, ha módosítanod kell a játék beállításait, mert késik, amikor játszom, bár jó
nagyon jó.
Ez valójában egy nagyon szórakoztató játék. De van néhány kulcsfontosságú funkció, amit érdemes hozzátenni: 1) Megragadni 2) Több szintet 3) tényleges többjátékos, nem mesterséges intelligenciát, remélem, U Adja hozzá ezeket, és tegye a játékot a legnépszerűbbvé a Play Áruházban, köszönöm 😁😁
Nagyon szép játék, de 3 csillagot adtam, mert rendszeresen ugyanazokat a térképeket adták, pls javítsd ki, hogy az összes térképet le tudjuk játszani, különben ez a játék nem jó.
Teljesen elképesztő játék, ugyanaz, mint az őszi srácok, és sokszor megnyerte, több szintre és karakterre szabásra van szükség, akkor ez a játék minden bizonnyal sikerjáték. És a legkedvesebb dolog ebben a játékban az, hogy teljesen offline, nincs szükség internetre.
Ez a legjobb játék, amit valaha játszottam. Ez olyan, mint az őszi srácok, még egy dolog, amit tudtok hozzáadni mikrofonhoz, hogy a barátok beszélhessünk egymással, és a másik kérésem az, hogy indítsa el a teljes játékot, de ez a játék! mit szólnék a játékhoz!!! 😀😃👍
Nem szeretem a botokkal való játék gondolatát, de maga a játékmenet megfelelő.
Sziasztok, utálom ezt a játékot, mert nagyon késik minden szinten, és a hálózatom tökéletesen működik, de annyira késik, ezért kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, javítsd ki, különben TÖRLÉM EZT A JÁTÉKOT!!!!!!!
Először azonban Early Access néven tették elérhetővé, kizárólag PC-s játékosok számára ... Fall Guys: Ultimate Knockout egy platformer Battle Royale játék,
Fall Dudes (Early Access) Arcade dkfj
A játék jó Minden szép. De amikor a játék véget ér, jön az add hozzá, lenne egy kérdésem, mikor adják ki a 2. évadot? A grafika is szép
Press on the right time and release to win. ... More challenging games to come soon Join the epic Life Challenges now! ... Save the Dude!
A játék szórakoztató, de túl sok hirdetés van benne. Minden játék után megjelenik egy hirdetés, és amikor megpróbálom bezárni, megnyílik a Google Play Áruház. Rákattintok a bezárás gombra, de még mindig nem tudom, miért nyílik meg a Play Áruház.
By clicking any link on this page you are giving your consent for us to set cookies. No, give me more info. OK, I agree. No, thanks.
Legnagyobb kudarc a játékban, eddig nagyon sok a lemaradásom, és nehezen tudok bejutni a 2. döntőbe, és sok hirdetést adok erre 40%-ot, más néven 2 csillagot
Ez a játék nagyon klassz. De hozz még néhány szintet, például hatszöget stb. Mert mindig ugyanaz a szint jön. A játszó ember pedig unatkozhat. Tehát kérem, hozzon magasabb szintet.
Ez egy jó játék, de problémát okoz a mozgás közbeni kamera célzása, és a játék időzített bomba részét nehezebb megfogni, ezért érdemes egy oktatóanyagot hozzáadni a játékosoknak, hogy megértsék, mit kell tenni. egyébként jó 👍👍👍👍
A legrosszabb játék legrosszabb grafikájának sok fejlesztésre van szüksége az irányítást illetően a botlás srácok számára
Ez nem egy többjátékos játék, de úgy működik, mint egy többjátékos... A játékos játszik vele a játékbotokban És minden meccs után nézünk egy szemétreklámot, hogy folytassuk, különben nem tudunk új meccset kezdeni. Szó szerint időpocsékolás és teljesen szemét játék. Kérjük, ne töltse le. Ne pazarolja az idejét!
Szép játék, de a frissítés után a játék összeomlott, amikor beléptek a meccsbe, és egy kis idővel a meccs befejezése után. Kérjük, mielőbb javítsa ki a problémát.
Download game Make Them Fall APK latest version
Még 1 csillagot sem adnék rá, ha lehetne. Ebben a játékban nem is játszol valódi emberekkel. Az egész csak bot. Szörnyű játék. Nem lehet szórakozni
Nagyszerű, de több szintre van szükség ahhoz, hogy ne legyen túl sok játékos a végén. Nem segít, hogy néha egy kör után a játékosok száma megnő.
A játék nagyon szórakoztató. Öt csillagot adok erre, ha meghívókat készíthetnek a barátaiddal, hogy együtt játszhassatok. Fogadok, hogy ez vonzza majd a játékos streamelőket, mert azt tervezem, hogy streameljem, ha együtt játszhatok a barátaimmal. De egyelőre egy tisztességes 3 csillag.
ez a játék további fejlesztésre szorul, van egy akadály, amiben hiba van, nem látod az ajtókat, amelyeken át kell menni
A játék a szórakozás szempontjából pont olyan, mint az őszi srácok. Kérjük, adjon hozzá több szintet, és optimalizálja egy kicsit a játékot. Figyelembe véve, hogy a játék még korai hozzáférés alatt áll, ti igazán nagyszerű munkát végeztek eddig. Gratulálunk, és kérem, ne állítsa le a fejlesztést! Köszönöm
**This Game is in BETA - Download the free iOS or Android app if you want to test out gameplay before purchasing!** *During Early Access
Bubble Witch 3 Saga Quebra-cabeça ojcs
A Fall Guys Copy-n kívül ennek az alkalmazásnak van néhány nagyon rossz mechanikája. Mindenekelőtt .. A 3, 2, 1 és a minősített hang baromi rossz .. Szóval távolítsa el! 2. Hagyja abba a "HIRDETÉSEK MEGNÉZÉSÉT MINKET" küldetését! 3. Még csak nem is többjátékos.
PORTUGAL'S WINNING HABIT
A mérkőzések lebonyolítása lehetetlen, csaknem 10-15 percbe telik a meccsbe való belépés. A grafika nagyon piszkos. Inkább nem töltöm le ezt a játékot. Csak a 114 mb-odat szívja
A legrosszabb a frissítés után, amit meg kell néznünk, hogy kötelezően hozzáadjuk, ez szívás, és ismételten kell lépnünk a szinteket, és minden bot mindig követi u-t a bombacímkében, ezek a játék legbosszantóbb funkciói
Jó a játék csak örülnék ha kiadnák fall guys telefonra
Fall Dudes (Early Access) Pelihalli wigf
Imádom👍
Ok, először is, ebben a játékban nincs online többjátékos, csak botok. Másodszor kaptam némi késleltetést az ugrás gomb alatt, harmadszor pedig mindig kiesek, bár nem ütöttek el vagy nem voltam utolsó minden akadálypályán
Új pályákat kell hozzáadnia, körülbelül 15-20 pályát kell létrehoznia, és hozzáadnia kell az online többjátékos módot. Ha így tesz, nagyon magas letöltésekre tehet szert akár 20-30 millió felett is. Adj hozzá néhány jó grafikát, és azt hiszem, ez lesz a legtöbbet letöltött alkalmazás a Play Áruházban
Nagyon frissítették hogy 80%-nál lefagy😡
Ez a játék jó, de néha nem engedi, hogy játékot tartsak vagy belépjek
Kedves fejlesztő! annyira lemarad, amikor a játékosok közel kerülnek egymáshoz 🙏. (😑 Kérlek, ne rúgd ki az illetőt, szarkasztikus vicc volt, kivéve a játékbeli problémákkal foglalkozó részt). Még mindig remélem, hogy a játék javulni fog 👍.
A játék késésben volt, ÉS KIADJ TÖBB SZINTET, HOGY A JÁTÉK ÉRDEKESEBB FEJLESZTÉSI KEZELŐSZERVEK ÉS GRAFIKÁK LEHET, HOGY JÓBAN nézzen ki, mint az őszi srácok, TÖBBJÁTÉKOS MÓD HOZZÁADÁSA
Szép egy Lite verzió őszi srácok Kérjük, javítsa a grafikát és a szinteket. Több 100 pályát akarunk, mint az őszi srácok, és több játékost, például 60 játékost meccsenként és többjátékos játékonként, és kérem, tegye meg ingyen... További szinteket kérek
Kérjük, adjon hozzá többjátékos módot, és adjon hozzá több térképet, több szintet. 3 csillagra értékeltem, mert ez a játék szép, de jobb lehet az összes legjobb mobiljáték megelőzésére.