Post by ablulydubgo on Feb 20, 2022 3:59:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hrdina Obrana kráľ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hrdina Obrana kráľ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje veľa primogémov ▞▞▞
▞▞▞ Hrdina Obrana kráľ 2022 version ▞▞▞
super hra pokračuj v dobrej práci.
Zábavné, ale typické
Dobré, kým sa nestane p2p
Je to také zvláštne, že som sa zasekol na úrovni 12 a zdá sa, že neexistuje žiadna nádej na posun vpred, pretože musím upgradovať a bude to trvať veky, bolo navrhnuté zbierať zlatky, hrať stále dokola rovnakú úroveň, robíš si srandu, kde je zábava v tom a náklady na vylepšenia sú také vysoké a výsledok nie je taký dobrý a je pre mňa ťažké správne ovládať hrdinu
Veľa zábavy. Skvelá, nová TD hra, ktorú môžem pridať do svojho zoznamu.
jedna z najlepsich TD hier
Úplné vytrhnutie. Účtujete 8 £ za hrdinu a žoldnierov? Ušetrite svoje peniaze a použite verziu na okamžité hranie na Samsung. Všetky položky sú pri hraní zadarmo a bez sťahovania. Iba reklamy sú tie, na ktoré kliknete. VYHNITE SA OBCHODU PLAY.
Milujem to! ŽELAJTE si, aby to malo iných bojovníkov!
potrebujete viac hrdinu, ktorý si môže dovoliť bez platenia ..... kúpiť pomocou diamantového drahokamu goldd
nie veľmi dobré po modernizácii veží
Choď do pekla
Pekný
skvelé
Dobre
Dobrá hra, veľmi milé postavy.
Potrebujete nejakého sprievodcu, ako sú informácie o creepoch, veži, hrdinovi a fáze jazdného pruhu
pekná hra
Super
Je to jedna z najlepších hier, ktoré som hral
Úžasná strategická hra.
Toto je pre mňa najlepšia hra
Všimol som si nejaké problémy so šípovými vežami, niekedy jednoducho zabudli strieľať... Myslím, že mieria na nepriateľa mimo dosahu a nestrieľajú, kým nezomrú... Čo sa môže stať len kvôli inej veži. Všimnite si 2: Buď sú veže Archer premožené, alebo sú ostatné veže príliš slabé. Len staviam lukostrelcov. (Možno vývojári zmenili parametre kritických zásahov s ostreľovacími vežami?) Poznámka3 Magické veže: pomalý efekt nefunguje po úrovni veže3.
Burger Shop Казуални owjq
To nie je dobré
milujem to
pekná hra, ale môžete zmeniť hlavné menu, ktoré vyzerá ako neporiadok
pekné☺
Bolo to úžasné
úžasné
Pekná hra Ďakujem
skvelá hra, ale je tam naozaj žiadny spôsob, ako zastaviť pridáva dokonca platiť za to.. jeho zabitie hra by si niečo kúpiť, ale nie som breh, ak som gona odinštalovať čoskoro, pretože damm adds.
O splnené bol ďalší boj 😊😊
98% skvelé. Je potrebné poznamenať niekoľko chýb; Niekedy sa po prerušení hra obnoví, ale nemôžete na hraciu plochu postaviť nové veže. A občas urobia to isté upozornenia na nové príšery.
हीरो रक्षा राजा रणनीति qjlp
zábavné a môže to byť ťažké
Slušná tower defense hra len obyčajná obrovská gotcha mechanika.
Toto je veľmi dobré
melborne letlet
gud
🙏🙏👍🏻super
Dobre
Páči sa mi to veľmi roztomilý a pekný pohyb
super hra, proste sa mi páči...
Pahlawan Pertahanan Raja Strategi dbq
Helt Forsvar Kong Strategi jecf